Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: „Opt dintre primele zece acțiuni ale mele vizează...

VIDEO // Victoria Furtună: „Opt dintre primele zece acțiuni ale mele vizează creșterea veniturilor statului și ale oamenilor simpli”

0

„Contrar piedicilor puse de guvernare, numărul cererilor de a mă întâlni cu diferite grupuri de oameni este în continuă creștere”. O spune candidata independentă, Victoria Furtună, care afirmă, în urma întâlnirilor cu alegătorii, că în orașele mari, cele mai frecvente întrebări sunt legate de locurile de muncă și de bunăstarea oamenilor.

„Opt dintre primele zece acțiuni ale mele vizează creșterea veniturilor statului și ale oamenilor simpli. Amnistia fiscală pentru cei plecați peste hotare, deschiderea a peste 1500 de întreprinderi, facilități fiscale pentru afaceri atractive investitorilor și altele ne vor permite să oferim tinerilor salarii de circa 30.000 de lei și ipotecă la 1%. Vă mulțumesc pentru susținerea și urările de succes. Pentru voi, merg înainte spre victorie”, a declarat Victoria Furtună.

În același timp, candidata spune că s-a întâlnit cu alegătorii din Criuleni și Briceni.

„Am fost profund impresionată de căldura și sinceritatea cu care m-au întâmpinat oamenii. Ei își iubesc cu adevărat orașele și țara, doresc schimbări și văd că astăzi transformările spre bine nu sunt doar posibile – sunt în mâinile noastre! Astfel de întâlniri și susținerea cetățenilor îmi dau putere și mă inspiră să continui munca. Când suntem împreună, putem face orice”, a conchis fostul procuror anticorupție.

Victoria Furtună candidează cu numărul 9 în buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie.

sursa: libertv.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.