Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună își dezvăluie planurile electorale: Industrializare, reformă a sistemului...

VIDEO // Victoria Furtună își dezvăluie planurile electorale: Industrializare, reformă a sistemului de pensii și impozit unic pentru afaceri

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a prezentat marți principalele puncte ale campaniei sale electorale, evidențiind prioritățile care ar putea schimba dramatic situația economică și socială din țară. Într-un interviu acordat jurnalistului Gheorghe Gonța, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, Furtună a subliniat necesitatea urgentă a unor reforme în domeniul industrializării, sistemului de pensii, amnistiei fiscale și implementării unui impozit unic pentru afaceri.

Victoria Furtună a criticat actualul guvern pentru îndatorarea excesivă a țării și pentru politicile ineficiente aplicate în domeniul pensiilor, afirmând că „refuzul de a aborda problemele urgente duce la stagnarea dezvoltării naționale”.

„Am capacitatea de a schimba rapid această situație și de a îmbunătăți condițiile din țară. Este timpul să redefinim prioritățile noastre și să ne concentrăm pe interesele cetățenilor”, a declarat Furtună.

Candidata a insistat asupra importanței industrializării ca motor al dezvoltării economice, astfel încât să se potențeze locurile de muncă și să se stimuleze creșterea economică. De asemenea, ea a evidențiat necesitatea reformării sistemului de pensii pentru a asigura un trai decent pensionarilor și a propus amnistia fiscală ca măsură de stimulare a afacerilor.

Furtună a încheiat spunând că agenda sa politică se bazează pe o viziune clară pentru viitorul Republicii Moldova, axată pe bunăstarea cetățenilor. Dialogul deschis și transparența vor fi pilonii pe care își va baza campania electorală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.