Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună critică guvernarea: „Oamenii care erau luați în râs...

VIDEO // Victoria Furtună critică guvernarea: „Oamenii care erau luați în râs pentru incompetență, acum conduc țara”

0

Candidata independentă la prezidențiale, Victoria Furtună, a lansat o nouă critică la adresa guvernării, evocând cu umor o glumă celebră a lui Gheorghe Urschi despre autorități. „Marele Gheorghe Urschi spunea că, acolo unde ajunge ministrul, se opresc apa, curentul și gazele. După aproape 30 de ani, vedem că glumele sale au devenit realitate”, a declarat Furtună.

Ea a subliniat că acei oameni care erau cândva luați în râs pentru incompetență au ajuns să conducă destinele țării. „Aceștia poartă acum costume și afișează fețe serioase, dar rezultatul e același: orice ating, distrug”, a spus ea.

Furtună a criticat și lipsa de măsuri luate în privința aprovizionării cu gaze naturale, subliniind că, deși s-au ridicat probleme, în cei trei ani de guvernare nu s-au creat rezerve, nu s-au implementat sisteme alternative de aprovizionare și nici nu s-au adoptat soluții de reducere a consumului, precum substituirea gazelor pentru încălzirea centralizată.

„Gheorghe Urschi spunea și un lucru plin de înțelepciune: Cine arvonește, acela plătește. Iar acum vedem clar: cine deține banii, acela hotărăște cine este deservit. Nu-i așa, Maia Sandu?” a încheiat Furtună, aducând o critică directă la adresa actualei conduceri a țării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.