Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună, candidată independentă la prezidențiale: „Ne pierdem identitatea, tradițiile...

VIDEO // Victoria Furtună, candidată independentă la prezidențiale: „Ne pierdem identitatea, tradițiile și statalitatea sub conducerea actuală”

0

Candidata independentă la prezidențiale, Victoria Furtună, vine cu un nou mesaj, lansat dur împotriva guvernării actuale. Mai exact, acestă acuză că pune în pericol identitatea, tradițiile și statalitatea Republicii Moldova. Ea a subliniat că, de-a lungul anilor, poporului i-au fost luate treptat limba și tradițiile, iar acum, puterea încearcă să submineze chiar și credința națională.

„Este principala armă a cotropitorilor. Fără o identitate proprie, populația devine o masă uniformă, gata să îndeplinească orice ordin din exterior”, a declarat Furtună, adăugând că în cadrul referendumului ce se apropie, statalitatea țării riscă să fie distrusă definitiv.

Totodată, Furtună acuză guvernarea că prioritizează dorințele forțelor externe în detrimentul nevoilor poporului:

„Conducerea țării noastre satisface cu mai multă plăcere dorințele celor din afară decât nevoile vitale ale propriului popor.”

Ea a mai punctat că cei care apără statalitatea și interesele Moldovei sunt acuzați pe nedrept de trădare.

„Cine sunt adevărații trădători, mă întreb eu? Priviți la ce se întâmplă acum și răspundeți-vă singuri la această întrebare,” a concluzionat Victoria Furtună.

Acest mesaj vine în contextul apropierii alegerilor prezidențiale și a referendumului care vizează viitorul Moldovei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.