Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: „Andrei Spînu, “portmoneul” Maiei Sandu și al partidului...

VIDEO // Victoria Furtună: „Andrei Spînu, “portmoneul” Maiei Sandu și al partidului pune la cale…”

0

„Andrei Spînu, “portmoneul” Maiei Sandu și al partidului, pune la cale împreună cu șefa sa o nouă schemă pentru a câștiga pe final de mandat din majorarea artificială a tarifelor”. Declarația aparține candidatei desemnate, Victoria Furtună, care a vorbit, într-un clip video, despre potențiala majorare a gazelor naturale ca urmare a stopării tranzitului de gaze rusești prin Ucraina, scrie libertv.md.

Fostul procuror anticorupție susține că această majorare nu este altceva decât o schemă pusă la cale de Andrei Spînu și Maia Sandu.

„În aceste zile suntem pregătiți pentru episodul doi al telenovelei „Jaful gazelor”. După ce Ucraina a anunțat că stopează tranzitul de gaze rusești, Andrei Spînu, „portmoneul” partidului de guvernare pune la cale, împreună cu șefa sa, o nouă schemă pentru a câștiga la final de mandat din majorarea artificială a tarifelor la gaze. În ultimele 24 de ore ne este insuflată ideea că Transnistria va rămâne fără gaze și singura salvare este să cumpere gaze scumpe de la companiile lui Spînu. Anterior am arătat cum am fost deposedați, prin intermediul companiilor lui Spînu, de milioane de lei. Mass-media PAS-ului de pregătește de mai mult timp că va trebui să plătim mai mult pentru curentul electric.

Să ne aducem aminte, chiar și oamenii guvernării spuneau, mai mult de un an în urmă, că prețul actual al curentului electric conține un procent care se duce la intermediari. Și acum să ne gândim și la populația din stânga Nistrului. Scumpirea de câteva ori a gazului și curentului va declanșa o adevărată catastrofă umanitară, amplificată și de închiderea mai multor fabrici din regiune. Eu mă întreb: noi, cetățenii Republicii Moldova, din stânga și din dreapta Nistrului, ce avem de câștigat din urma schemelor respective?”, a declarat Victoria Furtună.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.