Acasă Social VIDEO// Un tânăr a lăsat cheile de la mașină unui angajat al...

VIDEO// Un tânăr a lăsat cheile de la mașină unui angajat al unei spălătorii auto pentru ca acesta s-o spele, însă a rămas fără mijlocul de transport

0

Un tânăr a lăsat cheile de la mașină unui angajat al unei spălătorii auto pentru ca acesta s-o spele, însă a rămas fără mijlocul de transport.

Cazul a avut loc la data de 29 iulie, în sectorul Râșcani al Capitalei.

Proprietarul mașinii, un tânăr de 26 de ani, a alertat poliția precum că i-a fost sustras automobilul de marca ,,Nissan Qashqai”, pe care la parcat pe teritoriul unei spălătorii auto amplasate pe strada Calea Orheiului.

Făptașul i-ar fi cauzat proprietarului un prejudiciu de 262.000 de lei.

Astfel, s-a stabilit că angajatul spălătoriei auto căruia proprietarul i-a încredințat mașina pentru a o spăla a urcat la volanul unității de transport fără acordul proprietarului și a părăsit teritoriul spălătoriei.

Suspectul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost reținut la intrarea în orașul Cricova.

În cadrul acțiunilor procesual-penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a răpit automobilul pentru a se plimba.  

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 67.500 de lei amendă sau până la 3 ani de pușcărie.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.