Acasă Social VIDEO// Un șofer de microbuz beat, la un pas de a provoca...

VIDEO// Un șofer de microbuz beat, la un pas de a provoca un accident

0

Imagini scandaloase, apărute pe o rețea de socializare. Mai mulți conducători auto s-au luat la ceartă cu un șofer al unui microbuz de rută, pe care-l acuză că ar fi băut la volan.

Totul a avut loc în seara de 19 septembrie, în jurul orei 18.00, în apropiere de satul Hîrcești, raionul Ungheni. 

Se pare că scandalul a început după ce șoferul microbuzului, vizibil în stare de ebrietate ar fi provocat o situație de accident.

Și mai grav este că într-un alt vehicul, la un pas de a fi și el implicat în coliziune, se afla și un copil mic, iar dacă șoferul mașinii nu ar fi evitat impactul, s-ar fi produs o adevărată tragedie.

Preliminar, se cunoaște că la fața locului a fost chemată și poliția. Șoferul microbuzului însă ar fi fugit de locul faptei atunci când a înțeles că vor interveni oamenii legii.

echipa.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.