Acasă Social VIDEO // Un bărbat din Capitală, înșelat de 2,6 milioane de lei....

VIDEO // Un bărbat din Capitală, înșelat de 2,6 milioane de lei. Un minor, printre reținuți

0

Un tânăr de 22 de ani și un adolescent de 17 ani sunt documentați de oamenii legii, după ce au obținut prin înșelăciune peste 2,6 milioane de lei.

Potrivit Poliției, acțiunile ilegale ale celor doi indivizi din municipiul Chișinău au fost documentate pe parcursul a două luni. 

Prin urmare, tinerii, având ca scop dobândirea ilicită a bunurilor altor persoane, prin înșelăciune și abuz de încredere, sub pretextul investițiilor pe piața financiară pe o platformă online, au obținut de la un bărbat de 40 de ani din Capitală bani în sumă de 2.660.000 de lei.

Victima le-a transmis bănuiților banii în mai multe tranșe.  

În rezultatul măsurilor speciale de investigație și a acțiunilor de urmărire penală întreprinse, cei doi suspecți au fost reținuți în momentul primirii banilor.

Unul dintre bănuiți a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, tinerii riscă închisoare de la opt la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.