Acasă Social VIDEO// Un bărbat a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui...

VIDEO// Un bărbat a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui furt

0

Un bărbat de 45 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui furt.

Cazul a avut loc pe 2 august, polițiștii fiind sesizați de către un bărbat, care a comunicat că i-a fost sustrasă bicicleta lăsată fără supraveghere la poarta casei de locuit pe strada Ion și Doina Aldea-Teodorovici pentru câteva minute.

Prin acțiunile sale, făptașul a adus un prejudiciu de 4.500 lei părții vătămate.

Astfel, de către forțele de ordine a fost stabilită o cameră de supraveghere, care a surprins momentul deplasării bănuitului pe bicicleta sustrasă, iar în urma unor măsuri întreprinse, bărbatul a fost identificat și reținut.

Fiind audiat, acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că era în stare de ebrietate când a comis infracțiunea și avea intenția de a vinde bunul sustras.

Actualmente, acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru furt și riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.