Acasă Extern VIDEO // Un avion cu pasageri a luat foc la aterizarea pe...

VIDEO // Un avion cu pasageri a luat foc la aterizarea pe aeroportul Las Vegas

0

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion care a aterizat pe aeroportul din Las Vegas. Aeronava a luat foc pe pistă, acolo unde era aşteptată de zeci echipe de pompieri. Piloţii au decis să efectueze o aterizare de urgenţă după ce au simţit miros de fum în cabină. Din fericire, toţi cei 190 de oameni aflaţi la bord au fost evacuaţi în siguranţă.

Avionul a luat foc în timp ce ateriza sâmbătă pe Aeroportul Internațional Harry Reid din Las Vegas, Nevada. Flăcările au cuprins trenul de rulare al avionului în timp ce acesta a aterizat pe pistă, scrie observatornews.ro.

Avionul a luat foc când ateriza

„Zborul Frontier 1326 a experimentat o aterizare grea”, a confirmat un purtător de cuvânt al aeroportului.

 „Departamentul de Pompieri Clark County a răspuns imediat și toți pasagerii și echipajul au fost transportați în siguranță în zona închisă. Nu au fost raportate răniți”.

Zborul Frontier 1326 a decolat din San Diego la 1:51 p.m. Ora Pacificului și a aterizat la Las Vegas la 3:37 p.m., potrivit Flight Aware.

„Piloții au detectat fum și au declarat stare de urgență”, a confirmat un purtător de cuvânt al Frontier.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.