Acasă Social VIDEO// Trece la roșu la două semafoare. Șoferul unui automobil cu numere...

VIDEO// Trece la roșu la două semafoare. Șoferul unui automobil cu numere diplomatice, încalcă Regulamentul circulației rutiere

0

Șoferul unui automobil cu numere diplomatice a fost surprins în centrul capitalei în timp ce trece la culoarea roșie a două semafoare consecutive. Imaginile video au fost expediate în adresa redacției ZdG de către un cititor, care ne-a comunicat că imaginile video au fost făcute la 3 mai 2020.

Din imaginile surprinse se vede cum șoferul, care se află la volanul unui automobil cu numere diplomatice „CD”, încalcă Regulamentul circulației rutiere prin trecerea la culoarea roșie a semaforului amplasat la intersecția străzilor Alexei Șciussev și Ștefan cel Mare, iar ulterior, peste câteva clipe, șoferul încalcă din nou Regulamentul și traversează la culoarea roșie a semaforului de la intersecția străzilor Mihai Vitează și Mitropolit Dosoftei.

Pe lângă trecerea la culoarea roșie a semaforului, șoferul a încălcat Regulamentul și prin poziționarea automobilului pe trecerea de pietoni.

ZdG a apelat la serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), pentru a încerca să afle cărei ambasade îi aparține acest automobil, iar într-un răspuns oferit, MAEIE ne-a comunicat că „va notifica misiunea diplomatică vizată cu privire la necesitatea respectării stricte a regulilor de circulație rutieră în Republica Moldova”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.