Acasă Politic VIDEO// Ștefan Gațcan apare într-un nou filmuleț

VIDEO// Ștefan Gațcan apare într-un nou filmuleț

0

De această dată el anunță că își retrage cererea pe care a depus-o la Procuratura Generală privind pretinsele presiuni și intimidări din partea anumitor persoane..

„Vreau să vă aduc noi explicații. Deci, la noi totul este bine. Vreau să vă spun că cererea depusă pe data de 30 iunie către Procuratura Generală o să fie retrasă. Da, într-adevăr eu am cerut aplicarea art. 13 din statutul deputatului pentru protecția juridică a mea și a familiei, deoarece la etapa respectivă a fost nevoie de această necesitate. Sper, curând să ne revedem în țară și mai departe să lucrăm pentru cetățeni”, spune Gațcan în filmuleț.

Scandalul legat de Ștefan Gațcan a izbucnit pe 30 iunie 2020, când deputatul a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la Pro Moldova.

A doua zi se pare că deputatul s-a răzgândit și a anunțat că rămâne în PSRM, dar renunță la mandatul de deputat. În ambele cazuri deputatul nu a ieșit la presă, iar anunțurile au fost plasate pe Facebook.

De asemenea, Vladimir Cebotari susține că ex-deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost dus pe câmpuri și impus să semneze o declarație precum că este bine.

Gațcan a devenit deputat din partea PSRM, la mijlocul lunii martie, când a câștigat alegerile parlamentare noi pe circumscripția Hâncești.

La final, Ștefan Gațcan apare într-un video plasat pe pagina sa de Facebook, în care spune că este bine, doar că va lipsi un timp.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.