Acasă Social VIDEO // Statistica Poliției: 150 de furturi și 6 violuri, înregistrate într-o...

VIDEO // Statistica Poliției: 150 de furturi și 6 violuri, înregistrate într-o săptămână

0

Pe parcursul ultimelor 7 zile, angajații Poliției au intervenit la cele 4.570 de apeluri parvenite la numărul unic 112. Din numărul total, 698 s-au dovedit a fi infracțiuni pe diferite categorii.

Astfel, săptămâna precedentă au fost înregistrate 150 de furturi; 83 de cazuri de conducere a unității de transport în stare de ebrietate; 48 de escrocherii; 41 de acțiuni de huliganism; 30 de infracțiuni privind circulația ilegală a drogurilor; 22 de cazuri de violență în familie și 11 cazuri de jaf.

De asemenea, au fost raportate 6 cazuri de viol; 8 acțiuni violente cu caracter sexual; 5 cazuri de tentative de omor și 2 operațiuni ilegale cu arme, dar și alte infracțiuni.

Pe segmentul circulației rutiere, în perioada de referință, pe teritoriul țării s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu 3 persoane decedate și 18 traumatizate.

De asemenea, în săptămâna precedentă au fost descoperite 23 de crime.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.