Acasă Social VIDEO // Șofer prins în stare de ebrietate în raionul Leova: A...

VIDEO // Șofer prins în stare de ebrietate în raionul Leova: A căzut din microbuz și nu putea comunica cu poliția

0

Unul dintre cei 56 de șoferi depistați în weekend conducând în stare de ebrietate a fost prins de oamenii legii în raionul Leova. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, era atât de beat încât a căzut din microbuzul său și nu era capabil să comunice cu polițiștii de patrulare.

Incidentul a avut loc noaptea trecută în satul Romanovca, unde localnicii au alertat Poliția cu privire la comportamentul necorespunzător al conducătorului auto. Acesta conducea un microbuz de model Mercedes, iar după verificări, oamenii legii au constatat că era în stare avansată de ebrietate.

În urma acestui caz, a fost pornită o cauză penală împotriva bărbatului, care riscă o amendă de până la 150.000 de lei sau închisoare de până la patru ani. În ambele situații, bărbatul va avea o suspendare a dreptului de a conduce mijloace de transport.

„Reiterăm gravitatea conduitei la volan sub influența alcoolului și mulțumim cetățenilor care nu rămân indiferenți și colaborează cu Poliția”, au declarat reprezentanții legii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.