Acasă Politic VIDEO// Sar scântei în Parlament. Sîrbu: „Dl ministru, bea o cană de...

VIDEO// Sar scântei în Parlament. Sîrbu: „Dl ministru, bea o cană de apă”. Nagacevschi: „Hai la temă”. Grecanîi: „Nu dați drumul la emoții”

0

Discuții aprinse între deputatul Pro Moldova, Sergiu Sîrbu și minstrul Justiției, Fadei Nagacevschi pe proiectul privind acțiunea de regres împotriva angajaților BNM care au acționat cu rea credință, scrie tv8.md


Sergiu Sîrbu, deputat Pro Moldova: „Am discutat la Comisie și dvs m-ai nu ați sărit peste calculator. De aceea fără emoții. Prevederea pe care o propuneți dvs este subiectivă. Dvs aruncați cu săgeți cine e vinovat în frauda bancară și exact așa dați indicații judecăților să execute sarcinile voastre ilegale. Calm, vă rog”.

Fadei Nagacevschi, ministru al Justiției: „Eu am explicat public care respect îl meritați. Ce înseamnă instanță de judecată este stabilit de Constituție, Codul  Contravențional”.Zinainda Greceanîi, președina Parlamentui: „Dl ministru, nu dați drumul la emoții la tribuna Parlamentului”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.