Acasă Extern VIDEO // România, acoperită cu zăpadă: Se deschide tot domeniul schiabil

VIDEO // România, acoperită cu zăpadă: Se deschide tot domeniul schiabil

47
0
ads

Ninsorile si temperaturile scăzute din ultimele zile sunt numai bune pentru pârtiile de schi din România, mai ales pentru cele din județul Brașov. Până sâmbătă ar putea fi deschis tot domeniul schiabil din Predeal. Şi în Poiana Brașov vor porni la capacitate maximă tunurile de zăpadă, pentru a oferi pasionaţilor sporturilor de iarnă cât mai mulţi kilometri de pârtii, transmite SafeNews.md cu referire la TvrMoldova.md.

Până acum, la Predeal s-au bucurat mai mult de zăpadă cei cu săniile. Schiorii au avut la dispoziție doar câteva sute de metri la Clăbucet, unde a fost zăpadă artificiala. Acum, ei pot schia pe toata lungimea pârtiei, care are de 2 kilometri. şi veștile bune nu se opresc aici.

Deocamdată, însă, schiorii nu sunt prea mulțumiți.

În Poiana Brașov se schiază mai mult in partea superioara a muntelui Postăvaru. Unii turiști încearcă coborârea până la baza pârtiilor, chiar dacă zăpada nu e suficientă. Atât începătorii, cât şi cei mai experimentați așteaptă deschiderea tuturor pârtiilor. Domnul Ilie are 83 de ani şi schiază de o viață.

Pe lângă pârtiile din zona superioara a muntelui Postăvaru, s-a deschis şi pârtia Stadion, pentru începători.

Prognozele sunt îmbucurătoare pentru iubitorii sporturilor de iarna. Va ninge şi temperaturile vor fi scăzute, propice pentru zăpada artificiala. De altfel, în ultimele sezoane s-a schiat mai mult în astfel de condiții, zăpada naturală a fost puţină pe cei 24 de km de pârtii din Poiana Brașov.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here