Acasă Politic VIDEO// Reniță prezintă secvența cu pachetul „dintr-un alt unghi de vedere”

VIDEO// Reniță prezintă secvența cu pachetul „dintr-un alt unghi de vedere”

0

Dacă există dubii că secvența video în care Igor Dodon discută cu Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov, ultimii doi având o pungă, prezentată luni, 18 mai, ar fi una trucată, Iurie Reniță susține că „nu-mi rămâne decât să-i mai propun încă una, doar că din alt „unghi de vedere”, dar cu același conținut și cu aceiași corupți.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul susține că va insista ca șeful statului să ajungă la închisoare și să aibă parte de un proces echitabil.

Totodată, Rețină îl atenționează pe președinte: „coșmarul tău abia începe”.

Amintim că în prima jumătate a zilei de ieri, deputatul Iurie Reniță a prezentat o înregistrare video, unde președintelui Igor Dodon i-a fost propus un pachet unde ar fi bani de la Vlad Plahotniuc, fostul lider PD. În imaginile video prezentate Dodon refuză să ia sacoșa și îi spune lui Plahotniuc să i-o dea lui Costea (n.r. Botnari), care la rândul său o va transmite lui Cornel (n.r. Corneliu Furculiță, membru PSRM). Din imaginile video rezultă că banii pe care îi ia Dodon de la Plahotniuc sunt pentru salarizarea celor din PSRM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.