Acasă Politic VIDEO // Renato Usatîi: Un stat puternic este un stat care câștigă...

VIDEO // Renato Usatîi: Un stat puternic este un stat care câștigă bani. Obiectivul meu este ca Moldova să câștige bani!

0

Candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, a prezentat un șir de inițiative care au menirea să atragă investiții în Republica Moldova. În cadrul emisiunii de la Exclusiv TV, Renato Usatîi a explicat că țara noastră va deveni un stat puternic atunci, când Moldova va începe să câștige bani.

”Noi avem inițiative foarte clare care nici măcar nu necesită bani din partea statului. De exemplu, să organizăm cea mai ieftină înmatriculare și vămuire a avioanelor din Europa. Cât mai multe avioane vor zbura sub drapelul Republicii Moldova, cu atât mai mulți bani vom avea în țară. Cel puțin odată în an aceste avioane trebuie să vină în țara noastră și să treacă revizia tehnică. Astfel, pe lângă faptul că vor veni bani în buget, vom avea și venituri conexe. Echipajele acestor aeronave vor lăsa bani la hotel, la taxi, la restaurante și la magazine. Companiile merg acolo unde au cele mai avantajoase condiții financiare, plus că statul nostru este aproape de ei, iar prețul de cost se calculează din numărul orelor de zbor, respectiv Moldova are avantaje față de alte țări cu diverse off-shoruri”, a explicat Renato Usatîi.

O altă inițiativă propusă de Renato Usatîi este de a reduce cu 50 la sută vămuirea automobilelor cu vârsta de până la 3 ani.

”Vom avea venituri suplimentare la buget și mașini noi în țară. Așa cum astăzi proprietarii din automobile din raioanele limitrofe cu România le înregistrează acolo, deoarece acolo e mai ieftin, putem noi să înregistrăm automobile românilor la noi”, a mai spus Renato Usatîi.

Candidatul Partidului Nostru a precizat că pentru a realiza aceste inițiative, este nevoie de o gândi ca un om de afaceri, lucru care le lipsește reprezentanților ONG.

”Republica Moldova ca stat trebuie să câștige bani, eu sunt de părerea că un stat puternic este acel stat, care câștigă bani”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.