Acasă Politic VIDEO// Renato Usatîi acuză că este filat de câteva zile

VIDEO// Renato Usatîi acuză că este filat de câteva zile

0

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, susține că este urmărit ilegal. Acesta a publica imagini video, indicând că este filat deja de câteva zile, transmite deschide.md.

În înregistrare se vede cum liderul „Partidului Nostru” oprește în fața unei mașini de model Dacia Logan, la volanul căreia se afla un tânăr, despre care Usatîi spune că ar sta pe urmele lui încă de la primele ore ale dimineții.

„- De dimineață văd că lucrezi, da?

– Aștept niște prieteni.

– Hai, lasă! Prieteni… acuș chem nareadu și îți dau eu prieteni”

Ulterior, șoferul a închis geamul și a accelerat.

Vedeți, da? S-a speriat și a luat-o la sănătoasa”, a comentat primarul.

„Așa lucra pe timpul lui Plahotniuc „urmărirea”, exact așa lucrează și pe timpul lui Dodon. E clar, se distrează SPIA și SIS-ul. Stă aici de la 6 dimineața. Ieri a fost o altă mașină care „lucra” – Volvo. S-au schimbat turele”, a spus Usatîi.

Mai mult, Usatîi a anunțat că va trimite imaginile video la Procuratura Generală, pentru a afla care este scopul acestui filaj.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.