Acasă Social VIDEO // Renato Usatîi a vizitat pacienții infectați cu COVID-19

VIDEO // Renato Usatîi a vizitat pacienții infectați cu COVID-19

0

Primarul de Bălți și liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a mers azi la Spitalul Clinic Bălți. Echipat ca un cosmonaut, acesta a vizitat cei șase pacienți infectați cu coronavirus, care primesc tratament în Secția Boli Infecțioase.

Edilul de Bălți a discutat cu pacienții despre starea lor de sănătate și problemele cu care se confruntă. Cel puțin asta reiese din postarea publicată de Renato Usatîi pe pagina sa de facebook.

Usatîi a menționat că tot personalul medical din orașul Bălți și din suburbii, în total 540 de persoane, vor fi transportate organizat, gratuit și în siguranță la locul de muncă.

Edilul a mai donat spitalului o mie de măști de protecție.

Începând cu săptămâna trecută, Spitalul Clinic Bălți tratează pacienții infectați cu coronavirus. Instituția medicală dispune de 40 de boxe medicale și 7 aparate de ventilare artificială a plămânilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.