Acasă Politic VIDEO// PSRM și PDM au respins proiectul de lege ce vine în...

VIDEO// PSRM și PDM au respins proiectul de lege ce vine în a proteja agenții economici autohtoni în raport cu retailurile

0

În cadrul Ședinței parlamentare care are loc astăzi, 9 iulie 2020, fracțiunea parlamentară, Platforma DA a propus mai multe proiecte de legi pentru a fi incluse în ordinea de zi a plenului. Unul dintre acestea vizează așteptările agenții economic autohtoni pentru a fi protejați în raport cu retailurile.

„Tot businessul așteaptă acest proiect de lege. Antreprenorii au siferit din cauza secetei, grindinei, restricțiilor pandemice etc. Ei ar putea să-și reeșaloneze datoriile dacă ar fi avut posibilitate as ridice certificatele care atestă condițiile de forță majoră. Dar acesată modificare de ordin tehnic este deja tărăgănată de jumătate de an! Care este problema???” a declarat Slurari în Parlament.

Includerea acestui proiect de lege nu a fost susținut de majoritatea parlamentară PSRM-PD.  


! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.