Acasă Extern VIDEO // Ploaie torențială la Milano: Aeroportul a fost închis timp de...

VIDEO // Ploaie torențială la Milano: Aeroportul a fost închis timp de două ore

0

O furtună violentă a făcut prăpăd în regiunea Lombardia din nordul Italiei. Ploaia torenţială a transformat străzile din Milano în râuri. În mai puţin de două ore, a plouat cât pentru o lună.

Inundaţiile au afectat mai multe aeroporturi, iar zeci de zboruri au fost anulate.

Vântul care a depăşit 80 km/h a doborât zeci de copaci la Milano, iar traficul urban a fost dat peste cap. Din cauza averselor, căile de acces spre aeroportul Malpensa, cel mai mare din nordul Italiei, au devenit inaccesibile. 

Salvatorii au intervenit cu bărci pneumatice pentru a recupera șoferii blocați în mașinile scufundate în apă.

Aproximativ 20 de persoane au fost salvate de pompieri dintr-un pasaj subteran de pe aeroportul Malpensa. Și aeroportul Linate, situat la periferia estică a orașului, a fost afectat de ploaie. 

Unele curse aeriene care urmau să aterizeze au fost deviate către alte localităţi, în timp ce decolările au fost suspendate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.