Acasă Politic VIDEO // Pleacă ori nu Ion Ceban din PSRM? Răspunsul primarului de...

VIDEO // Pleacă ori nu Ion Ceban din PSRM? Răspunsul primarului de Chișinău

0

Primăria capitalei implementează cele mai multe proiecte de la independență încoace, iar prioritatea numărul unu a primarului de Chișinău rămân a fi problemele orașului. Astfel a comentat primarul de Chișinău, Ion Ceban, zvonurile că ar pleca din PSRM și s-ar lansa într-un nou proiect politic, în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la JurnalTV.

„Prioritatea numărul unu sunt problemele din oraș. Ele sunt foarte multe si preocuparea mea și a echipei din primărie este aceasta. Se muncește foarte mult, de dimineața până seara târziu, foarte des fără zile de odihnă și aici îmi văd concentrația maximă a eforturilor pe care le depun si a inițiativelor pe care le lansez”, a spus Ion Ceban.

La întrebarea moderatorului Alex Cozer, cum comentează declarația liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatâi, că ar urma să se lanseze într-un nou proiect politic, Ion Ceban a reiterat că nu prea are timp pentru alte proiecte decât cele inițiate de primărie. „Tot ce fac e să consolidez echipa din primărie ca să facem față așteptărilor chișinăuienilor care dealtfel sunt foarte mari”, a punctat Ion Ceban

Întrebat, totuși, dacă coalția PSRM cu partidul „Șor”, care potrivit mai multor comentatori politici a influențat asupra rezultatului ultimului scrutin, nu aruncă o umbră și asupra sa, mai ales că până la locale nu mai e atât de mult, Ion Ceban s-a arătat convins că oamenii îl vor aprecia pentru activitatea sa în primărie.

„Nu vreau să cred sau să nu cred, eu îmi fac munca de dimineață până seara, oamenii sunt cei care vor da aprecieri muncii mele”, a mai spus Ion Ceban.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.