Acasă Social VIDEO // Pedeapsa penală pentru corupție trebuie să înceapă de la 15...

VIDEO // Pedeapsa penală pentru corupție trebuie să înceapă de la 15 ani de închisoare! Este una din inițiativele lui Renato Usatîi

0

Corupția în Moldova poate fi oprită prin înăsprirea pedepselor. De această părere este candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi.

„Pedeapsa penală pentru corupție trebuie să înceapă de la 15 ani de închisoare! Doar așa putem stârpi corupția în Republica Moldova. Această acțiune se conține în principalele inițiative ale mele, pe care le voi realiza în calitate de Președinte al țării”, a declarat Renato Usatîi.

O altă metodă eficientă de luptă împotriva corupției mari este anularea imunității deputaților, spune candidatul Partidului Nostru.

„Vom pune capăt procesului rușinos de cumpărare a deputaților, care trec acum cu ușurință dintr-un partid în altul. Vom adopta o lege privind ridicarea de drept a mandatelor de deputat a celor care părăsesc fracțiunea. Oameni buni, nu ați obosit de faptul că în Moldova se vând deputații la bucată?”, a întrebat Usatîi.

Totodată, Renato Usatîi este convins că adoptarea legii post-vetting va curăța definitiv sistemul statului de toate elementele corupte, care au furat și au pus în genunchi de-a lungul anilor Republica Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.