Acasă Politic VIDEO // Participare masivă la vot în Moscova: Cozi imense la secțiile...

VIDEO // Participare masivă la vot în Moscova: Cozi imense la secțiile de votare pentru alegerile din Moldova

0

Chiar de la primele ore al dimineții, cetățenii moldoveni s-au prezentat în număr mare la cele două secții de votare deschise la Moscova, Federația Rusă, generând cozi imense. La intrarea în secțiile de votare, toți alegătorii sunt supuși unui control de securitate, fiind trecuți prin detector de metale.

Un bărbat a împărtășit opinia sa, afirmând:

„Ne dorim să schimbăm tot ce se petrece în Republica Moldova. Ne doare sufletul. Nu avem cum să discutăm cu apropiații care trăiesc acolo. Este haos, își bat joc de oameni. Am venit astăzi pentru a vota pentru țara noastră, ca să prospere, pentru viitorul copiilor noștri”.

În contrast, o femeie a exprimat sprijinul față de Rusia:

„Noi credem în viitor, noi credem în Rusia. Rusia este mama noastră, Rusia este totul. Nouă ne este bine în Rusia.”

Un alt bărbat a adăugat: „Europa este Europa, Rusia e Rusia. Trebuie să prietenim cu toții, dar fiecare să trăiască acasă.”

Astăzi, cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt așteptați să participe la alegerile pentru alegerea președintelui țării pentru un nou mandat de patru ani. De asemenea, aceștia sunt chemați să participe la un referendum constituțional pentru a-și exprima opțiunea cu privire la perspectiva aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.