Acasă Extern VIDEO // Paris: explozii şi un incendiu puternic pe acoperişul unei clădiri...

VIDEO // Paris: explozii şi un incendiu puternic pe acoperişul unei clădiri din arondismentul 13

0

Un incendiu puternic a izbucnit pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din arondismentul 13 din Paris, potrivit Le Figaro. Incendiul a izbucnit la intersecţia dintre Avenue d’Ivry şi Boulevard Masséna.

Conform primelor informaţii, la momentul incidentului pe acoperiş se desfăşurau diverse lucrări. Cel puţin două butelii de gaz ar fi explodat. Un număr mare de pompieri au fost mobilizaţi şi zona a fost izolată. O şcoală primară din apropiere a fost, de asemenea, evacuată ca măsură de precauţie.

Circulaţia tramvaielor pe linia T3a este întreruptă între Porte de Charenton şi Porte d’Italie. Staţia de metrou Porte d’Ivry de pe linia 7 a fost, de asemenea, închisă.

Potrivit lui Jérôme Coumet, primarul arondismentului 13 (PS), un muncitor de pe şantier este rănit. De asemenea, un pompier se află într-o situaţie de urgenţă relativă. Trei butelii de gaz sunt încă pe acoperişul clădirii, astfel încât riscul unor noi explozii este încă ridicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.