Acasă Politic VIDEO// Octavian Țâcu: Avem nevoie de o nouă majoritate, care ar demite...

VIDEO// Octavian Țâcu: Avem nevoie de o nouă majoritate, care ar demite Guvernului Chicu

0

Președintele PUN, Octavian Țâcu consideră că în situația în care majoritatea parlamentară PSRM-PDM a rămas cu doar 49 de voturi, este necesar ca în timpul ce urmează să fie constituită o nouă majoritate, care ar demite Guvernului Chicu și să fie numit un nou cabinet de miniștri. Aceste declarații au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

„În cel mai rău caz, voi susţine un guvern minoritar al blocului ACUM, în forma ideală, un guvern tehnocrat, asumat de toate cele patru componente, printr-un acord care să fie respectat până la alegerile prezidenţială. În ambele cazuri, această susţinere va fi condiţionată de invitarea PUN la negocieri pentru constituirea unui nou guvern”, a declarat Octavian Ţîcu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.