Acasă Extern VIDEO // Momentul în care un bărbat din Belarus e împușcat mortal...

VIDEO // Momentul în care un bărbat din Belarus e împușcat mortal de ofițerii KGB

0

Un videoclip dramatic arată momentul în care Forțele de Securitate din Belarus împușcă mortal un bărbat, angajatul unei companii IT din SUA, pe fondul unei represiuni violente asupra protestatarilor pro-democrație. Comitetul de Securitate din Belarus a transmis că unul dintre ofițerii KGB a fost ucis, marți, de un bărbat în vârstă de 31 de ani, despre care se credea că era terorist.  Acesta a tras cu arma după ce s-a opus arestării din timpului unui raid, în Minsk, transmite SafeNews.md cu referire la Protv.ro.

Forțele de Securitate au răspuns focurilor de armă și l-au omorât pe presupusul terorist, potrivit nypost.com.

Opoziția pro-democrație din Belarus l-au identificat pe bărbat. Acesta era un angajat în domeniul IT, la o companie ce are sediul în Statele Unite.

Un consilier superior al liderului opoziției aflat în exil, Sviatlana Tsikhanouskaya, a susținut pe Twitter că acesta era un cetățean american care a sprijinit mișcarea democrației din Belarus.

Ambasada SUA nu a confirmat momentan cetățenia americană a bărbatului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.