Acasă Social VIDEO // Ministrul Mediului: Prețul unui metru ster de lemn variază între...

VIDEO // Ministrul Mediului: Prețul unui metru ster de lemn variază între 750 și 1250 de lei

0

La moment există stocuri suficiente de lemn pentru perioada rece a anului, iar prețurile au rămas neschimbate. Declarațiile au fost făcute de ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, scrie newtv.md.

”La acest moment avem peste 110 mii de metri steri de lemn la tote întreprinderile silvice din țară, pe site-ul Moldsilva putem vedea la zi care sunt stocurile. (…) Prețurile nu au crescut și variază de la o întreprindere la alta, astfel sunt între 750 și 1250 de lei un metru ster de lemn, în funcție de specie”, a precizat oficialul.

Potrivit Moldsilva, în prezent în stoc sunt aproape 78 de mii de metri steri de lemn tare, peste 26 de mii de lemn moale și 2000 de rășinoase.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.