Acasă Social VIDEO // Mama minorului de 17 ani înjunghiat la Bălți: Este în...

VIDEO // Mama minorului de 17 ani înjunghiat la Bălți: Este în stare gravă

0

Starea adolescentului înjunghiat ieri, 10 octombrie, este gravă. Potrivit mamei tânărului, acesta este internat la Spitalul din Bălți, după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri cu cuțitul în diferite regiuni ale corpului. Totul s-a întâmplat în apropierea unui club de noapte din Bălți, iar în urma unui conflict cu un bărbat de 28 de ani, acesta l-a atacat pe minor cu un cuțit pliabil.

Mama acestuia povestește că în acel moment ea era la serviciu și nu știe ce s-a întâmplat. Despre faptul că fiul său se află în Secția de Reanimare ea a aflat a doua zi, în jurul orei 09:00, scrie tvn.md. 

„Nu știu nimic cine să ne spună, încă nu am vorbit nici cu polițistul, nu am vorbit cu nimeni. Mi-a spus medicul că este operat, a fost de multe ori înjunghiat cu cuțitul și starea este gravă, dar stabilă”, a spus Olga. 

Victima este din Obreja Veche, Fălești, iar vecinii și autoritățile au doar cuvinte de bine despre familia acestora. Potrivit localnicilor, tânărul nu era unul conflictual.

Potrivit primarului comunei Obreja Veche, Zinaida Mocanu, băiatul a fost crescut doar de mama sa, deoarece tatăl acestuia a decedat. 

„Este o mamă străduitoare, lucrează, este angajată la o companie, lucrează, are grijă de copil. Copilul este învățat, în școală îl cunosc de mic, fiindcă eu am lucrat și directoare de școală. Nu a avut probleme de acest fel. Este o mamă stimată în sat, la toate activitățile la școală participa, la adunări, nu este o mamă care să fi lăsat copilul în voia sorții”, a mai spus primarul comunei. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.