Acasă Politic VIDEO // Maia Sandu: Viitorul Moldovei în pericol dacă justiția nu acționează...

VIDEO // Maia Sandu: Viitorul Moldovei în pericol dacă justiția nu acționează împotriva corupției

0

Maia Sandu, șef al statului, candidat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de Președinte al țării, care a acces în al doilea tur, a declarat că, la 20 octombrie 2024 țara noastră a fost ținta unui atac fără precedent la adresa libertății noastre, informează TRIBUNA. 

„Fără voturile cumpărate, rezultatul azi ar fi fost altfel. Am fi avut o victorie detașată și pentru alegerile prezidențiale, și pentru referendum!În calitate de președinte, am fost informată de instituțiile statului despre existența unei rețele imense de cumpărare de voturi. Am fost întrebați dacă e cazul să nu recunoaștem aceste alegeri, și să organizăm alegeri repetate. Procesul electoral nu trebuie oprit dintr-un motiv esențial. Votul masiv, sincer, liber al cetățenilor care au votat cu dragoste de țară nu poate fi anulat de nimeni!”, a spus ea.

Politiciana a menționat că merge în turul al doilea, bazându-se „doar pe oameni – ca de fiecare dată când soarta țării a fost pusă în joc”.

„Dacă justiția nu se trezește în ultimul ceas și închide ochii la vânzarea țării, viitorul Moldovei pentru decenii este în pericol. Moldovenii merită să decidă viitorul țării fără furt. Doar votul tău poate apăra țara”, a subliniat candidatul PAS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.