Acasă Anticipate 2021 VIDEO // Maia Sandu îndeamnă cetățenii să iasă la vot: Cele două...

VIDEO // Maia Sandu îndeamnă cetățenii să iasă la vot: Cele două ore până la închiderea secțiilor de votare sunt hotărâtoare pentru RM

0

Președintele Maia Sandu îndeamnă cetățenii de acasă și din diasporă să-și exercite dreptul la vot. În cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook, Sandu a chemat cetățenii să-și sune rudele și prietenii și să-i încurajeze să meargă la vot.

„Mai sunt două ore până când se închid secțiile de vot în R. Moldova, sunt două ore foarte importante pentru R. Moldova, sunt poate hotărâtoare. Știu că cei mai mulți dintre cei care mă urmăresc au fost deja la vot, dar probabil aveți cunoscuți, prieteni, rude, care cred că lucrurile se pot hotărî și fără voturile lor, care cred că votul lor nu este decisiv. Vă îndemn să vorbiți cu ei și să-i convingeți să meargă la vot”, a declarat Maia Sandu. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.