Acasă Politic VIDEO // Igor Dodon, reticent cu privire la alegerile anticipate: Unii deputați...

VIDEO // Igor Dodon, reticent cu privire la alegerile anticipate: Unii deputați vor vota și o „taburetcă” pentru funcția de premier

0

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, este reticent cu privire la declanșarea unor alegeri anticipate. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune. Totuși, Dodon este convins că mulți dintre acutali aleși ai poporului vor vota orice candidat la funcția de premier doar pentru a-și păstra fotoliul de la Parlament, transmite SafeNews.md cu referire la agora.md.

„Va fi dificil de inițiat procedura de dezvoltare a Parlamentului. 35-40 de deputați care știu că nu vor intra în Parlament vor vota măcar și o „taburetcă” pentru funcția de premier”, a spus Dodon.

În altă ordine de idei, președintele în exercițiu și-a reiterat intenția de a ceda conducerea Guvernului în mâinile președintei alese – Maia Sandu.

„E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune. Apucă-te de lucru, răsuflecă mânecile, dă jos acest Guvern, intră, fă față pandemiei, ajută agricultorii”.

Amintim că, recent, președintele în exercițiu, Igor Dodon, a spus că nu va crea blocaje în calea noului președinte ales și că este gata să susțină un nou Guvern, dacă actualul va fi demis. 

În replică, președinta aleasă Maia Sandu a declarat că „nu crede în intențiile pozitive ale lui Igor Dodon”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.