Acasă Social VIDEO // FOTO // Hoți, filmați cum fură florile și candela de...

VIDEO // FOTO // Hoți, filmați cum fură florile și candela de la o Răstignire din Băcioi

0

Persoane neidentificate au sustras ghiveciurile cu flori și candela de la o Răstignire din comuna Băcioi, municipiul Chișinău. Potrivit imaginilor video, totul s-ar fi petrecut acum câteva zile, pe data de 29 noiembrie anul curent, în comuna Băcioi, o suburbie a Capitalei, transmite SafeNews.md cu referire la paranteze.md.

Deși camerele de supraveghere nu a surprins fața hoților, a fost surprins momentul când o mașină a oprit din mers, șoferul rămânând la volan, cel mai probabil pasagerul a coborât și a sustras florile și candela de la răstignire, iar apoi și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută.

Imaginile foto și video au fost publicate pe canalul telegram Ungurenu 112, care a și oferit detalii despre locul faptei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.