Acasă Social VIDEO// FOTO// Droguri de 1.000.000 de lei și 7 reținuți

VIDEO// FOTO// Droguri de 1.000.000 de lei și 7 reținuți

0

Șapte bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani au fost reținuți de oamenii legii pentru cultivarea plantelor de cânepă în condiții de laborator. Potrivit poliției, suspecții nu sunt la prima abatere de la lege, unii dintre ei fiind anterior condamnați pentru infracțiuni similare.

Astfel, în urma celor 18 percheziții domiciliare, corporale și în automobilele suspecților, polițiștii au depistat 3 locuri utilizate pentru cultivarea și prelucrarea plantelor de cânepă.

De aici au fost ridicate 122 de plante de cânepă, peste 1.500 de grame de marijuana, ciuperci cu efect halucinogen, peste 100.000 de lei, semințe de canabis, bani proveniți din realizarea drogurilor, aparate artizanale destinate consumului de marijuană.

Laboratoarele erau dotate cu sistem de ventilare cu filtru, umidificatoare, sistem de reglare a temperaturii, lămpi ultraviolete cu efect de creștere și dezvoltare rapid, iar drogurile erau comercializate la prețul de la 150 până la 200 lei per gram.

Dacă aceștia își realizau scopul infracțional, urmau să obțină un venit de aproximativ 1.000.000 de lei din vânzarea întregii cantități de droguri obținute.

Actualmente, 5 dintre aceștia sunt arestați pentru 30 de zile, iar doi sunt cercetați în stare de libertate.

Suspecții riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

  • 1/6
  • 2/6
  • 3/6
  • 4/6
  • 5/6
  • 6/6

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.