Acasă Extern VIDEO // Explozie uriașă la o benzinărie de lângă capitala Daghestanului

VIDEO // Explozie uriașă la o benzinărie de lângă capitala Daghestanului

0

12 persoane, inclusiv doi copii, au murit vineri, după o explozie produsă la o benzinărie din regiunea rusă Daghestan, potrivit autorităților locale, citate de Reuters.

Explozia, care a avut loc vineri în afara capitalei regionale Makhachkala, a rănit, de asemenea, 23 de oameni, a declarat ministerul rus pentru situații de urgență, scrie hotnews.ro. 

Adjunctul ministrului sănătății, Alexei Kuznețov, a declarat că patru persoane au rămas internate în spitale, dintre care una în stare gravă, a relatat agenția rusă de presă de stat RIA Novosti.

Dagenergo, operatorul regional de energie, a declarat vineri că explozia a avariat „obiecte energetice” și că alimentarea cu energie a fost parțial întreruptă în districtele din apropiere. Regimul de urgență a fost declarat în district, au declarat autoritățile locale.

O filială locală a Comitetului de Investigații, care se ocupă de infracțiunile grave din Rusia, a declarat că a deschis un dosar penal și că stabilește circumstanțele incidentului.

Autoritățile locale au declarat 28 septembrie zi de doliu în regiune.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.