Acasă Social VIDEO// După postarea de ieri a asistentului medical despre echipament, acesta anunță...

VIDEO// După postarea de ieri a asistentului medical despre echipament, acesta anunță că au fost aduse măști „de calitate decentă”

0

Asistentul medical Eugeniu Cebotari, care a publicat sâmbătă, 11 aprilie, un video în care arăta echipamentul medical, iar apoi a fost „rugat insistent” să-l șteargă, anunță astăzi, 12 aprilie, că la câteva ore de la difuzarea acelui fragment video în mass-media, în jurul orei 19:00, au fost aduse măști „de calitate decentă”.

Acesta mai spune că nu a fost amenințat sau presat și nimeni nu i-a spus că va fi concediat, dar menționează că „dacă voi fi amenințat, o să dau de știre”.

„Costumele sunt de calitate decentă, eu am menționat de măști, mănuși. La ora 19:00 au fost aduse măști de calitate decentă”, afirmă asistentul medical.

La fel, acesta susține că nu s-a gândit că informațiile oferite de către el vor lua „o asemenea amploare” și a adus un mesaj de mulțumire celor care îl susțin.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.