Acasă Social VIDEO // Două accidente pe strada Alecu Russo

VIDEO // Două accidente pe strada Alecu Russo

0

Traficul în sectorul Râșcani al capitalei a fost perturbat, după ce mai multe mașini s-au ciocnit. Potrivit martorilor, pe strada Alecu Russo, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Dimo şi Mihail Sadoveanu ar fi avut loc două accidente, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md.

În urma impactului, strada a fost parțial blocată, iar în zonă s-au format ambuteiaje.

Din imaginile postate pe o rețea socială se vede că în zonă, mașinile și transportul public au fost puse în dificultate.

Unul dintre șoferii care a provocat un accident pe strada Alecu Russo din capitală a părăsit locul impactului, spun oamenii legii.

Totodată, inspectorii de patrulare precizează că șoferița Mercedes-ului implicat în coliziune a fost transportată la spital.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.