Acasă Politic VIDEO// Diacov, după ce PAS și Platforma DA au cerut explicații în...

VIDEO// Diacov, după ce PAS și Platforma DA au cerut explicații în cazul Gațcan: Vreți „nașaru” un deputat? PD nu s-a ocupat cu tranzacții, e curat ca lacrima

0

La ședința de astăzi a Legislativului, mai mulți deputați ai PAS și Platformei DA au cerut explicații în cazul dispariției și reapariției lui Ștefan Gațcan în plen. Într-un final, cuvânt a luat democratul Dumitru Diacov, care s-a arătat mirat de interesul PAS și Platorma DA. Mai mult, el a spus că PDM nu s-ar fi ocupat niciodată de „tranzacția deputaților”, iar la urmă a mai și spus că partidul „e curat ca lacrima”.

„Eu multe am văzut în parlamentul R. Moldova, dar ceea ce se întâmplă acum pur și simplu mă miră. Ia uitați-vă, Pro Moldova e liniștită. A luat unul, plus unul, minus unul. Mă miră că voi cel mai tare retrăiți pentru chestia asta. PAS și Da înseamnă că au fost ideologii, voi cu co-finanțarea, sau vreți nașaru încă un deputat? Am vrut să dau replică doamnei care a fost în vreo patru partide. PDM nu s-a ocupat niciodată cu tranzitarea deputaților. Niciodată! PD a suferit și suferă din cauza asta! Recunosc că în PD au fost câteva persoane, 2-3 persoane care s-au ocupat cu chestia asta și se ocupă și acum ca foști membri. Doamna care a fost la trei partide, PDM e curat ca lacrima. Propun să terminăm bazarul ăsta”, a spus Diacov.

„Vorbind despre finanțări și diverse acuzații. Am o întrebare către colegii de stânga dacă au fost întorși colacii și dacă acuzația despre cea mai veche profesie a colegului lor a fost retrasă”, a punctat vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi.

Menționăm că Ștefan Gațcan, care renunțase la mandat, și-a retras cererea. Acesta s-a prezentat, astăzi, la Parlament, în tribuna PSRM, asigurând cvorumul pentru desfășurarea ședinței. Asta chiar dacă fusese criticat dur de socialiști, atunci când anunțase că părăsește fracțiunea și aderă la Pro Moldova. 

AGORA.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.