Acasă Extern VIDEO // Dezastru în Franța, unde a plouat în câteva ore cât...

VIDEO // Dezastru în Franța, unde a plouat în câteva ore cât în 2-3 luni

0

Câteva clădiri s-au prăbușit parțial și mai multe persoane au fost rănite, în urma unui adevărat potop în sudul Franței. În câteva ore a plouat cât în două – trei luni și a urmat dezastrul.

Pe anumite porțiuni de pe autostrada Nimes – Montpellier mașinile nu au mai putut înainta, pentru că nivelul apei a trecut de un metru.  23 de oameni au fost salvați din mașinile scufundate aproape complet în apă.

„Apa a format cascade pe drumurile acestui sat, aproape de Nîmes. Extrem de repede, șoselele au dispărut, transformate în râuri. Tot sudul departamentului Gard a fost lovit de o furtună foarte violentă, traficul a fost blocat, șoferii au fost prinși în adevărate capcane. Aici, la nord-vest de Montpellier, valuri de apă filmate de un localnic… În câteva localități din valea Nîmes s-a înregistrat echivalentul a 2-3 luni de precipitații”, a relatat France Info.

Circulația trenurilor în aceeași regiune a fost întreruptă.

Șapte departamente din Franța au fost sub cod portocaliu de furtuni și inundații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.