Acasă Politic VIDEO// Deputatul PSRM Novac a sărit la bătaie la vicespeakerul Parlamentului, Mihai...

VIDEO// Deputatul PSRM Novac a sărit la bătaie la vicespeakerul Parlamentului, Mihai Popșoi

0

Deputatul socialist, Grigore Novac, a sărit la bătaie la vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, chiar în platoul studioului TV8, în timpul pauzei unei emisiuni din această seară. Informația a fost confirmată chiar de moderatorul emisiunii, Mariana Rață. Totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui.

Prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață a menționat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

Între cei doi a apărut o altercație și au fost despărțiți de angajații TV8. „Am fost nevoiți să prelungim publicitatea ca să se poată liniști”, a menționat Mariana Rața.

La sfârșitul emisiunii, Grigore Novac a fost întrebat dacă îi pare rău pentru gestul făcut și deputatul socialist a decalrat că nu regretă pentru că deputatul PAS nu are dreptul să se lege de soția sa.

Moderatorul: Domnule Novac, vă pare rău că l-ați lovit pe domnul Popșoi?

Grigore Novac: Nu.

Moderatorul: Credeți că e demn de comportamentul unui deputat?

Grigore Novac: Nu-i demn comportamentul unui deputat să atace membrii familiei, să atace mama, verișoara, fratele.

Moderatorul: Palme au fost date și dintr-o parte, și din alta. Dumneavoastră veți menține plângerea la Poliție?

Mihai Popșoi: Domnul se bucură de imunitate. Dacă nu avea imunitate, poate avea mai mult cap.

Postul de televiziune unde s-au întâmplat altercațiile susține că condamnă un astfel de comportament.

Totodată, un alt deputat PAS, Sergiu Litvinenco, a scris pe pagina sa de Facebook, că Novac „trebuie interzis în studiourile TV”.

Omului când îi spui adevărul în față că s-a căsătorit fictiv pentru niște terenuri la Stăuceni, îi sare gandra și devine inadecvat. Astazi a sărit la bătaie la colegul meu, Mihai Popșoi”, a scris el.

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.