Acasă Politic VIDEO // Deputatul Octavian Țîcu solicită autorităților sistarea activității formațiunii Partidul „ȘOR”,...

VIDEO // Deputatul Octavian Țîcu solicită autorităților sistarea activității formațiunii Partidul „ȘOR”, după ce ar fi fost intimidat

0

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu, anunță că va depune o cerere în adresa Ministerului Justiției prin care va solicita sistarea activității, pentru o perioadă de șase luni, a Partidului Politic (ȘOR). Solicitarea vine după ce, potrivit lui Țîcu, acesta a fost intimidat de către parlamentarii din fracțiunea Partidului Politic „ȘOR”. Totul s-ar fi întâmplat după ce a depus o sesizare la Curtea Constituțională (CC) prin care a cerut radierea formațiunii politice. Mai mult, politicianul spune că a găsit în cutia poștală 150 de cereri prealabile de chemare în judecată expediate de către reprezentanții Partidului Politic „ȘOR”.

Octavian Țîcu, anunță că de două zile, parlamentarii din Partidul Politic „ȘOR” întreprind acțiuni de indimidare asupra lui. Mai exact, reprezentanții Partidului ȘOR i-ar fi trimis 150 de cereri de chemare în judecată, după ce a depus o sesizare la Curtea Constituțională (CC) prin care a cerut radierea formațiunii.

Întotdeauna s-au încercat modalități de intimidare, după ce am depus o sesizare la CC privind scoaterea în afara legii a Partidului „ȘOR”. Imediat după asta au început intimidările din partea acestor criminali. Ieri și astăzi am găsit în cutia poștală a Parlamentulu 150 de cereri de chemare în judecată din partea acestor indivizi. Motivul fiind declarațiile pe care le-am făcut în Parlament și ei vor să prezint scuze publice. (…) Voi face și un demers către președinta Sandu dacă CC va considera că nu trebuie scos în afara legii acest partid”, a declarat Țîcu în cadrul unui briefing de presă susținut miercuri 14 aprilie.

În acest sens, parlamentarul a anunțat că va depune o cerere la Ministerul Justiției prin care va cere sistarea activității formațiunii politice.

Depun astăzi o cerere către Ministerul Justiției de a limita activitatea Partidului Politic „ȘOR” pentru șase luni pentru coruperea alegătorilor prin intermediul cardurilor sociale de la magazinele MeriȘOR”, a mai menționat parlamentarul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.