Acasă Extern VIDEO // Deputații spanioli au fost speriați de un șobolan

VIDEO // Deputații spanioli au fost speriați de un șobolan

105
0
ads

Un şobolan i-a speriat pe aleşii spanioli din parlamentul regional al Andaluziei, după ce a pătruns în sala de şedinţe chiar în momentul în care aceştia se pregăteau să voteze. Apariţia şobolanului a stârnit imediat rumoare în sala de şedinţe, transmite SafeNews.md cu referire la antena3.ro.

Înregistrarea video arată cum persoana care prezida şedinţa se sperie atunci când vede şobolanul alergând pe sub birouri.

Mai mulţi aleşi s-au ridicat de pe scaunele lor şi au fugit din calea şobolanului.

Se pare că animalul ar fi fost de ”o mărime considerabilă”.

Nu a durat mult până când întreaga situaţie a fost rezolvată, iar aleşii spanioli s-au întors la locurile lor pentru a continua deliberările.

Imaginile au devenit virale și au atras tot felul de comentarii amuzante din partea internauților.

”Voia doar să ia și el parte la întâlnire. Bună treabă, micuțule!”

”Un singur șobolan și au uitat de toate sofisticăriile.”

”Poate avea și el ceva de spus, doamnă Președinte! Ascultați-l”, au fost doar câteva dintre mesajele trimise de glumeți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here