Acasă Politic VIDEO// Declarație de la tribuna Parlamentului: Deputații PD primesc lunar în plic...

VIDEO// Declarație de la tribuna Parlamentului: Deputații PD primesc lunar în plic între 3.500 $ și 5.000 $ de la Igor Dodon

0

Deputatul Angel Agachi a declarat ieri de la tribuna Parlamentului că deputații din grupul Pro Moldova ar primi diverse oferte cu sume impunătoare pentru a reveni sub controlul lui Igor Dodon.

Exponenți din actuala majoritate fac oferte generoase deputaților PRO MOLDOVA în schimbul revenirii în tabăra puterii patronată de Igor Dodon, se arată într-un comunicat al formațiunii Pro Moldova din care face parte și deputatul Angel Agachi.

Potrivit deputatului PRO MOLDOVA, Angel Agache, marea împărțeală din bonus adițional guvernării a devenit singurul motor al deciziilor politice. Deputatul a blamat practicile de achitare lunară între 3500 și 5000 $ pentru deputații din majoritatea parlamentară, precum și prestația actualei conduceri a PDM care, fiind la guvernare, a pierdut 2/3 din deputați, după ce a transformat formațiunea într-o subdiviziune din gruparea PSRM. Angel Agachi a vorbit despre scheme de parvenire a celor care aduc acuzații grave și nefondate celor care nu sunt de acord să se vândă socialiștilor lui Dodon.

„Ce altceva fac băieții buni. Băieții buni rămân la putere. Nu cu orice preț, dar cu sume între 3.500 și 5.000 de eruo lunar, garantați de alți băieții buni de peste drum. Nu sunt invenții asemeni declarațiilor încâlcite ale domnului Filip. De la Revelion încoace am tot văzut plicuri distribuite în culioace cu lenta Sfântului Gheorghe. Domnul Jizdan, care toată viața a lucrat în funcții publice ne-ar putea spune câte contracte exclusive de aprovizionare cu combustibil are cu Ministerul Apărării. Fostul premier Filip adună bani din chiria centrelor multifuncționale ASP”, a mai adăugat Agache.

„Am tăcut pentru că prostia, de regulă, trece ca răceala, dar avem treabă cu o formă mutantă de prostie extrem de contagioasă. Când am încercat să fiu curtat de fruntașii actualei guvernări pentru a le consolida majoritatea, am crezut că este o glumă! Dar am greșit. Voi înțelegeți măcar cât de periculoasă este această abordare financiară a politicii? Voi înțelegeți unde putem ajunge dacă am merge pe această cale? Voi într-adevăr vreți escortă din Furculiță și Pascaru?!”, a spus deputatul PRO MOLDOVA.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.