Acasă Politic VIDEO// Dacă ajunge președinte al țării, Maia Sandu ar urma să inițieze...

VIDEO// Dacă ajunge președinte al țării, Maia Sandu ar urma să inițieze procedura de demitere a procurorului general, Alexandr Stoianoglo

0

Dacă ajunge președinte al țării, Maia Sandu ar urma să inițieze procedura de demitere a procurorului general, Alexandr Stoianoglo. Declarația a fost făcută de către lidera PAS, în cadrul emisiunii ”Puterea a 4-a”.

Domnul Stoianoglo, principala lui problemă la moment este că nu produce rezultat. Deci nu vedem pe furtul miliardului, și scuzațimă a trecut ceva timp. A venit cu câteva declarații la presă, care au fost bune, a spus cu subiect și predicat: că uite cine sunt acolo cei implicați în furtul miliardului, dar asta nu este suficient. Noi avem nevoie, în primul rând, de rezultate foarte concrete. Dacă Procurorul General, poate să facă acest lucru, să ne prezinte aceste rezultate concrete. Dacă nu face, atunci trebuie să existe o evaluare a performanței Procurorului General și dacă această evaluare este proastă, se dicută cu Consiliul Superior al Procurorilor și se i-a o decizie, a declarat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.