Acasă Extern VIDEO // Cum se mai distrează Kim Jong Un. Soldații nord-coreeni, puși...

VIDEO // Cum se mai distrează Kim Jong Un. Soldații nord-coreeni, puși să spargă plăci de beton cu capul, spre satisfacția liderului suprem

0

Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat imagini cu soldați care sparg diverse obiecte cu mâinile goale. Aceștia își etalează rezistența și abilitățile de luptă în probe extreme, sub priviriea încântată a liderului suprem Kim Jong Un.

Scena de deschidere arată cum un soldat nord-coreean sparge din săritură mai multe plăci de beton fixate pe un cadru și asigurate, din spate, de mai mulți camarazi de-ai săi. Un alt soldat sparge cu capul plăcile, în timp ce Kim Jong Un dă din cap satisfăcut de demonstrația acestora.

Pe lângă distrugerea cărămizilor și a țiglelor, soldații au fost întinși pe cioburi de sticlă și cuie de fier, în timp ce plăci de beton erau sparte pe corpul lor.

În materialul video mai pot fi văzuți bărbați îndoind tije de fier cu gâtul și rupând lanțuri.

Presa din Coreea de Nord a declarat că trebuie să arate dușmanilor că soldații lor au „pumnii de fier pentru a proteja pacea țării”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.