Acasă Justiţie VIDEO// Corupție la punctul de trecere Cahul-Oancea. Oamenii legii au făcut percheziții

VIDEO// Corupție la punctul de trecere Cahul-Oancea. Oamenii legii au făcut percheziții

0

În rezultatul măsurilor de investigaţie de către angajații Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), au fost documentate acțiunile pretins ilegale ale unui funcţionar al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, fiind suspectat de corupere pasivă, scrie cotidianul.md.

Funcționarul este suspectat de acceptarea unei remunerații ilicite, în scopul facilitării traversării punctului de control și trecerea frontierei de stat.

Pe cazul dat a fost iniţiată cauza penală pentru corupere pasivă.

Pe data de 21 mai, ofiţerii SPIA al MAI, în cooperare cu angajații Procuraturii Anticorupție Oficiul Sud, au efectuat o percheziție în punctul de trecere a frontierei de stat Cahul-Oancea.

Urmează a fi efectuate acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii întru stabilirea tuturor circumstanţelor cu referire la caz.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.