Acasă Politic VIDEO // Consilierul municipal din Bălți, Ruslan Chirnoz: Votând pentru Renato Usatîi,...

VIDEO // Consilierul municipal din Bălți, Ruslan Chirnoz: Votând pentru Renato Usatîi, votăm pentru vectorul dezvoltării naționale a Moldovei!

0

Cu un apel de a vota pentru candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, a venit consilierul municipal din Bălți, antreprenorul și administratorul unei companii, Ruslan Chirnoz. El a îndemnat cetățenii să vină la secțiile de votare pe 20 octombrie.

„Mă adresez tuturor cetățenilor țării, celor care își iubesc sincer patria, care își fac griji pentru ea astăzi și se gândesc la ziua de mâine, care sunt preocupați de viitorul ei și își fac griji pentru generațiile viitoare. Trebuie să înțelegem clar și limpede că participarea obligatorie la alegerile prezidențiale înseamnă implicare directă în istoria țării noastre. Pe 20 octombrie, în ziua alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, vă îndemn să votați pentru Renato Usatîi, sub numărul „3” pe buletinul de vot”, a declarat Ruslan Chirnoz în mesajul său video.

El a spus că pe 20 octombrie va vota pentru Renato Usatîi și i-a îndemnat pe toți ceilalți alegători să facă același lucru.

„Votând pentru Renato Usatîi, votăm pentru vectorul de dezvoltare națională al Republicii Moldova, pentru un nivel de trai decent, pentru pensii care să nu fie mai mici decât salariul minim, pentru interzicerea vânzării pământului moldovenesc, pentru deschiderea fabricilor și uzinelor, pentru interzicerea propagandei LGBT în școli, pentru consolidarea societății, indiferent de limba vorbită, de naționalitate sau de opinii politice. Pe 20 octombrie, votez pentru Renato Usatîi. Votez doar pentru Moldova!”, a încheiat consilierul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.