Acasă Social VIDEO //Consilier al primăriei Ivancea, raionul Orhei, bătut cu bestialitate. A deconspirat...

VIDEO //Consilier al primăriei Ivancea, raionul Orhei, bătut cu bestialitate. A deconspirat scheme de delapidare a banilor publici

0

Un consilier dintr-o primărie controlată de fugarul Ilan Şor a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din localitate. Alesul s-a alest cu o mână fracturată şi comoţie cerebrală, scrie evz.ro.

Este vorba despre consilierul Iurie Răilean de la Primăria Ivancea din raionul Orhei, care luna trecută a făcut declaraţii într-o anchetă realizată de Evenimentul Zilei privind sustragerea banilor oferiţi de Guvernul de la Chişinău pentru construcţia unui teatru de vară.

Totodată, Iurie Răilean s-a opus numirii în funcţia de viceprimar al comunei Ivancea a finului de cununie al preşedintelui organizaţiei teritoriale a Partidului Renaştere, Iurie Ardaşan. Formaţiunea face parte din grupul „Pobeda” format de Ilan Şor în luna aprilie la Moscova.

Consilier local: „Am fost bătut timp de 15 minute”

Incidentul a avut loc în seara de 8 iunie, aproximativ ora 22.30, pe o stradă din satul Brăneşti, parte componentă a comunei Ivancea.

„Mă întorceam acasă de la un consătean. Când am trecut pe lângă căminul cultural am fost doborât de cineva. Era mai puternic ca mine. M-a lovit cu picioarele în cap şi nu doar. I-am memorizat pantofii. Erau de culoare cafenie, cu talpa groasă. Nu spunea nimic, doar lovea cu piciorul.

Când am descis ochii, l-am recunoscut. Era Petru Ardaşan, tatăl directoarei căminului cultural din Brăneşti. El este şi unchiul lui Iurie Ardaşan.

Nu am avut niciun conflict cu el. L-am întrebat de ce mă bate. A zis să nu fiu aşa de deştept, m-a numit urât şi m-a ameniţat să nu mai trec niciodată pe acel drum. Am fost bătut timp de 15 minute”, a declarat Iurie Răilean pentru EvZ.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.