Acasă Extern VIDEO // Casele bolnavilor de COVID marcate cu simboluri roșii într-un oraș...

VIDEO // Casele bolnavilor de COVID marcate cu simboluri roșii într-un oraș din Venezuela. Primarul susține că își „protejează oamenii”

33
0
ads

Un primar din Venezuela a început să marcheze cu simboluri de avertizare de culoare roșie casele persoanelor bolnave de COVID-19. De asemenea, a amenințat populația că va reduce beneficiile sociale pentru cei care încalcă regulile de carantină.

În urma acestor inițiative, procurorul șef al Venezuelei a declanșat o anchetă, potrivit Reuters.

„Ne protejăm oamenii”, a spus Luis Duque, primarul din Sucre, Yaracuy, în timp ce prezenta marcajul cu un cerc roșu pe o hârtie albă. „Acest semn indică faptul că aici există un caz de Covid sau un suspect de Covid, astfel încât oamenii pot fi atenți”, a mai spus el într-un videoclip postat săptămâna aceasta pe o rețea socială.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here